BLOG

BLOG

Percepcija gubitka kose asocirana je sa psihološkim stresom i smanjenim kvalitetom života. Veliki broj osoba ne prepoznaje gubitak kose dok ne dobije dijagnozu u trihološkim klinikama, što je ponekad i prekasno za optimalne rezultate.

Naš specijalizovani medicinski tim je fokusirao svoje aktivnosti preko svog rada u klinici, preko socijalnih mreža, blogova, TV-a i pisanih medija da edukuje pacijente da prepoznaju prve znake opadanja kose i da razlikuju normalno od patološkog opadanja. Pravovremena dijagnoza promena na kosi, znači mogućnost kompletne regeneracije kose primenom adekvatnih metoda.

feritin_i_gubitak_kose
Blog

FERITIN I GUBITAK KOSE

FERITIN I GUBITAK KOSE Kada imate malo feritina, može doći i do gubitka kose. Nažalost, feritin je lako zanemariti ako imate i osnovno stanje koje

Detaljnije »
sta_je_prp_tretman_kose
Blog

ŠTA JE PRP TRETMAN KOSE ?

DALI JE PRP TRETMAN KOSE EFIKASAN ? PRP tretman kose uključuje uzimanje vlastite krvi i stavljanje u centrifugu, koja odvaja crvene krvne ćelije od plazme.

Detaljnije »
Blog

SEZONSKO OPADANJE KOSE

SEZONSKO OPADANJE KOSE U proleće mnogi muškarci i žene, postaju svesni da više gube kosu tokom češljanja i pranja, nego uobičajeno. Sezonsko opadanje kose je

Detaljnije »