BLOG

BLOG

Percepcija gubitka kose asocirana je sa psihološkim stresom i smanjenim kvalitetom života. Veliki broj osoba ne prepoznaje gubitak kose dok ne dobije dijagnozu u trihološkim klinikama, što je ponekad i prekasno za optimalne rezultate.

Naš specijalizovani medicinski tim je fokusirao svoje aktivnosti preko svog rada u klinici, preko socijalnih mreža, blogova, TV-a i pisanih medija da edukuje pacijente da prepoznaju prve znake opadanja kose i da razlikuju normalno od patološkog opadanja. Pravovremena dijagnoza promena na kosi, znači mogućnost kompletne regeneracije kose primenom adekvatnih metoda.

mikro-fue-transplantacija-kose-hair-clinic-beograd
Blog

ŠTA JE MIKRO FUE TRANSPLANTACIJA KOSE

ŠTA JE MIKRO FUE TRANSPLANTACIJA KOSE ?Mikro FUE transplantacija (Micro Follicular Unit Extraction) je savremena visoko sofisticirana hirurška tehnika transplantacija kose.Klasična FUE je tip transplantacije

Read More »
kit_mezotretman_kose_hair_clinic_beograd
Blog

KIT MEZOTRETMAN OJAČAVA FOLIKULE DLAKE

KIT MEZOTRETMAN OJAČAVA FOLIKULE DLAKEKIT mezotretman, kolagen indukovana terapija, je minimalno invazivna dermatološka procedura tokom koje fine iglice formiraju male punkcije u površinski sloj kože.

Read More »
Scroll to Top