PRP TRETMAN KOD TELOGENOG EFLUVIUMA VRAĆA GUSTINU KOSE

PRP TRETMAN KOD TELOGENOG EFLUVIUMA VRAĆA GUSTINU KOSE

Gubitak kose može biti traumatično iskustvo za svakoga. Ali za žene gubitak kose može imati posebno negativan uticaj na samopouzdanje i emocionalno blagostanje.

Bujna i gusta kosa često je povezana sa lepotom i pozitivnim stavom o sebi, tako da postoji i psihološka “šteta” koja može doći od gubitka kose. Da bi stvari bile još gore, ženski gubitak kose se retko razmatra u medijima ili medicinskoj zajednici, što otežava ženama da otvoreno razgovaraju o svom stanju i kako da ga reše

Gubitak kose kod žena je prilično uobičajen. Iako postoji skoro 30 različitih uslova koji mogu uzrokovati gubitak kose kod žena, samo nekoliko je odgovorno za većinu slučajeva. Srećom, većina se može rešiti pravilnim lečenjem.

Jedan od razloga koji je doveo do opadanja kose kod pacijentkinje je disbalans ženskih polnih hormona i povišen nivo muških polnih hormona. Opadanje je trajalo par godina i dovelo do vidljivog difuznog proređenja kose. Primenili smo protokol sa PRP tretmanom i DSD proizvodima, što nam je omogućilo da smanjimo opadanja kose, stimulišemo latentne folikule na rast nove dlake i popravimo gustinu kose.

Scroll to Top