Politika privatnosti

Ova veb stranica je u vlasništvu Hair Clinic doo Beograd (u daljem tekstu: Hair Clinic) koji njome upravlja i zaštićena je međunarodnim zakonima o autorskim pravima i zaštitnim znakovima. Nijedna osoba nije ovlašćena da menja, kopira, reprodukuje, ponovo objavljuje, postavlja, prenosi ili distribuira bilo koji materijal sa ove veb stranice, uključujući kod i softver, bez pismene saglasnosti Hair Clinic.

Ovaj sporazum će se tumačiti u skladu sa zakonima države Srbije, bez primenjivanja bilo kakvih principa ili sukoba zakona. Ako je bilo koja odredba ovog sporazuma nezakonita, nevaljana ili iz bilo kojeg razloga neizvediva, onda će se ta odredba smatrati odvojenom od ovog sporazuma i nece uticati na valjanost i izvodljivost bilo koje od preostalih odredaba.

Ova stranica vas obaveštava o našim pravilima u vezi sa prikupljanjem, upotrebom i otkrivanjem ličnih podataka kada koristite našu veb lokaciju Hair Clinic Beograd doo („mi“, „nama“, „naše“, „usluga“) i odlukama koje ste doneli pristajući na korišćenje naših usluga i dostavljanjem ličnih podataka.

Vaše podatke koristimo za pružanje i unapređenje usluge. Korišćenjem usluge prihvatate prikupljanje i upotrebu informacija u skladu sa ovom politikom. Ako nije drugačije definisano u ovoj politici privatnosti, termini koji se koriste u ovoj politici privatnosti imaju isto značenje kao u našim Uslovima i odredbama.

Sadržaj Politike privatnosti:

Naša posvećenost privatnosti

Definicije

Prikupljanje i upotreba informacija

Zadržavanje podataka

Prenos podataka

Objavljivanje za sprovođenje zakona

Sigurnost podataka

Provajderi

Analitika

Google Analytics

Plaćanja

Linkovi ka drugim stranicama

Privatnost dece

Izmene u ovoj Politici privatnosti

Kako da nas kontaktirate

Naša posvećenost privatnosti

Vaša privatnost nam je važna. Da bismo bolje zaštitili vašu privatnost, pružamo ovo obaveštenje sa objašnjenjem naših praksi na internetu i informacijama o načinu na koji se vaše informacije prikupljaju i koriste. Da biste ovo obavestenje lako pronašli, stavljamo je na raspolaganje na našoj početnoj stranici gde je dostupna u svakom trenutku, kao i na svim stranicama gde se prikupljaju licni podaci.

Definicije

Lični podaci

Lični podaci podrazumevaju podatke o živom pojedincu koji se može identifikovati iz tih podataka (ili iz tih i drugih podataka bilo u našem vlasništvu ili koji će verovatno doći u naš posed).

Podaci o upotrebi

Podaci o upotrebi su podaci automatski prikupljeni bilo korišćenjem usluge ili iz same servisne infrastrukture (na primer, vreme trajanja posete stranici).

Kolačići

Kolačići su mali delovi podataka koji se čuvaju na vašem uređaju (računar ili mobilni uređaj).

Kontrolor podataka

Kontrolor podataka znači fizičko ili pravno lice koje (bilo pojedinačno, bilo zajednički ili zajednički sa drugim licima) određuje svrhe za koje i način na koji se bilo koji lični podaci obrađuju ili treba da se obrađuju.

U svrhu ove politike privatnosti, mi smo kontrolor podataka o vašim ličnim podacima.

Obrađivač podataka (ili dobavljači usluga)

Obrađivač podataka (ili dobavljač usluga) znači bilo koje fizičko ili pravno lice koje obrađuje podatke u ime kontrolora podataka.

Možemo koristiti usluge različitih dobavljača usluga radi efikasnije obrade vaših podataka.

Subjekt podataka (ili korisnik)

Subjekt podataka je svaki živi pojedinac koji koristi našu uslugu i predmet je Ličnih podataka.

Prikupljanje i upotreba informacija

Prikupljamo nekoliko različitih vrsta informacija u različite svrhe kako bismo vam pružili i poboljšali našu uslugu.

Vrste podataka koji se prikupljaju

Lični podaci

Tokom korišćenja naše usluge, možemo od vas zatražiti da nam date određene lične informacije koje se mogu koristiti za kontakt ili vašu identifikaciju („Lični podaci“). Ove informacije mogu da sadrže, ali nisu ograničene na:

Ime

Prezime

Adresu

Adresu E-pošte

Broj telefona

Podatke o kreditnoj / debitnoj kartici

Kolačiće i podatke o upotrebi

Možemo koristiti vaše lične podatke da vas kontaktiramo sa biltenima, marketinškim ili promotivnim materijalima i drugim informacijama koje bi vas mogle zanimati. Možete odustati od primanja bilo koje, ili svih ovih komunikacija od nas, sledeći link za odjavu ili preporuku koja je data u bilo kom emailu koji pošaljemo ili da nas direktno kontaktirate.

Na nekim stranicama možete podnositi informacije o drugim ljudima. Na primer, ako naručite našu uslugu putem interneta i želite da bude poslata direktno primaocu, moraćete da pošaljete adresu primaoca. U ovoj okolnosti, vrste ličnih podataka koje su prikupljeni su:

Ime

Prezime

Adresa

Broj telefona

Adresa E-pošte

Podaci o upotrebi

Takođe možemo prikupljati informacije o pristupu i korišćenju usluge („Podaci o korišćenju“). Ovi podaci o korišćenju mogu da sadrže informacije kao što su adresa Internet protokola računara (npr. IP adresa), vrsta pregledača, verzija pregledača, stranice naše usluge koje posećujete, vreme i datum posete, vreme provedeno na tim stranicama, jedinstveni identifikatori uređaja i drugi dijagnostički podaci.

Praćenje podataka o kolačićima

Koristimo kolačiće i slične tehnologije praćenja da bismo pratili aktivnost na našem servisu i čuvali određene informacije.

Kolačići su datoteke sa malom količinom podataka koje mogu sadržavati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se šalju vašem pregledaču sa veb lokacije i čuvaju se na vašem uređaju. Tehnologije praćenja koje se takođe koriste su svetionici, tagovi i skripte za prikupljanje i praćenje informacija i za poboljšanje i analizu naše usluge.

Možete da uputite pregledač da odbije sve kolačiće ili da naznači kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvatate kolačiće, možda nećete moći da koristite neke delove naše Usluge.

Primeri kolačića koje koristimo:

Kolačići sesije. Mi koristimo sesijske kolačiće za rad naše usluge.

Kolačići preferencija. Koristimo Preference cookies da zapamtimo vase preferencije i različita podešavanja.

Sigurnosni kolačići. Sigurnosne kolačiće koristimo u sigurnosne svrhe.

Obavezni kolačići. Obavezni kolačići čine stranicu upotrebljivom omogućavajući osnovne funkcije kao što su navigacija stranicom i pristup zaštićenim područjima. Hair Clinic koristi kolačiće koji su nužni za ispravno funkcionisanje naše veb stranice kako bismo omogućili pojedine tehničke funkcije i tako vam osigurali pozitivno korisničko iskustvo.

Trajni kolačići. Ovi kolačići obično imaju datum isteka daleko u budućnosti i tako će ostati u vašem pregledaču, dok ne isteknu, ili dok ih ručno ne izbrišete. Koristimo trajne kolačiće da bi bolje razumeli navike korisnika, da možemo poboljšati veb stranicu prema vašim navikama. Ova informacija je anonimna – ne vidimo individualne podatke korisnika.

Statistički kolačići. Statistički kolačići anonimnim prikupljanjem i slanjem podataka pomažu vlasnicima stranice da shvate na koji način posetioci komuniciraju sa stranicom. Radi se o kolačićima koji Hair Clinic omogućuju veb analitiku, tj. analizu upotrebe naših stranica i merenje posećenosti, koju Hair Clinic sprovodi kako bi poboljšao kvalitet i sadržaj ponuđenih usluga.

Marketing kolačići. Marketinški kolačići koriste se za praćenje posetioca kroz veb stranice. Koriste se kako bi se korisnicima prikazivali relevantni oglasi i motivisali ga na delovanje, što je bitno za izdavače i oglašivače trećih strana.

Remarketing i kolačići – Koristimo i kolačiće za praćenje dobavljača remarketinga od strane treceg lica, uključujući kolačiće za praćenje Google Advordsa. To znači da ćemo nastaviti da vam prikazujemo oglase na Internetu, posebno na Google mreži sa sadržajem (GCN). Kao i uvek poštujemo vašu privatnost i ne prikupljamo nikakve prepoznatljive informacije korišćenjem Google-ovog ili bilo kog drugog sistema za remarketing treće strane. Treći dobavljači, uključujući Google, čije usluge koristimo – postavljaće kolačiće na veb pregledače kako bi se oglasi prikazivali na osnovu prethodnih poseta našoj veb lokaciji. – Treći dobavljači, uključujući Google, koriste kolačiće za objavljivanje oglasa na osnovu prethodnih poseta korisnika vašoj veb lokaciji. To nam omogućava da dajemo posebne ponude i nastavljamo da plasiramo svoje usluge onima koji su pokazali interesovanje za našu uslugu.

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova veb stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju vršiti dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase i analizirali saobraćaj. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.

Način na koji koristimo podatke

Hair Clinic koristi prikupljene podatke u različite svrhe:

Da bismo pružili i održavali našu uslugu

Da vas obavestimo o promenama u našim uslugama

Da vam omogućimo da učestvujete u interaktivnim funkcijama naših usluga kada to odlučite

Da bismo pružili korisničku podršku

Da bismo prikupili analize ili vredne informacije kako bismo poboljšali našu uslugu

Da nadgledamo upotrebu naše usluge

Radi otkrivanja, sprečavanja i rešavanja tehničkih problema

Da bismo vam pružili vesti, posebne ponude i opšte informacije o ostalim proizvodima, uslugama i događajima koje nudimo slične onima koje ste već kupili ili se raspitivali o njima, osim ako niste odlučili da ne primate takve informacije

Pravni temelji za obradu ličnih podataka je u skladu sa Opštom uredbom o zaštiti podataka (GDPR).

Ako ste iz Evropskog ekonomskog prostora (EEA), pravna osnova Hair Clinic za prikupljanje i korišćenje ličnih podataka opisanih u ovim Pravilima o privatnosti zavisi od ličnih podataka koje prikupljamo i specifičnog konteksta u kojem ih prikupljamo.

Vaše lične podatke možemo obraditi zbog:

Realizacije ugovora sa vama

Dali ste nam dozvolu za to kroz samo ostajanje na veb lokaciji hairclinicbalkan.com

Obrada je u našem legitimnom interesu i ni na koji način ne oštećuje vaša prava

Za potrebe obrade plaćanja

Da bismo se pridržavali zakona

Zadržavanje podataka

Hair Clinic čuvaće vaše lične podatke samo onoliko dugo koliko je neophodno za potrebe utvrđene u ovoj Politici privatnosti. Zadržaćemo i koristićemo vaše lične podatke u meri koja je neophodna da bismo ispunili naše zakonske obaveze (na primer, ako smo dužni da vaše podatke zadržimo u skladu sa važećim zakonima), rešimo sporove i sprovodimo naše pravne sporazume i politike.

Takođe ćemo zadržati podatke o upotrebi za potrebe interne analize. Podaci o upotrebi se obično čuvaju tokom kraćeg vremenskog perioda, osim kada se ovi podaci koriste za jačanje sigurnosti ili za poboljšanje funkcionalnosti naše Usluge ili smo zakonski obavezani da ih čuvamo tokom dužih vremenskih perioda.

Prenos podataka

Vaši podaci, uključujući lične podatke, mogu se preneti na računare koji se nalaze izvan vaše države ili državne nadležnosti, gde se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od onih iz vaše nadležnosti.

Ako se nalazite izvan Srbije i odlučite da nam date informacije, imajte na umu da podatke, uključujući lične podatke, prenosimo u Srbiju i tamo ih obrađujemo.

Vaša saglasnost za ovu Politiku privatnosti praćena podnošenjem takvih podataka predstavlja vaš pristanak na ovaj prenos.

Naša kompanija će preduzeti sve neophodne mere kako bi osigurala da se vaši podaci tretiraju na siguran način i u skladu sa ovom Politikom privatnosti i da se lični podaci neće prenositi u neku zemlju osim ako nema adekvatnih kontrola, uključujući i sigurnost vaših podataka i drugih ličnih podataka.

Objavljivanje za sprovođenje zakona

Pod određenim okolnostima, od naše veb stranice može se tražiti da obelodani vaše lične podatke ako je to potrebno zakonom ili kao odgovor na validne zahteve državnih organa (npr. Suda ili vladine agencije).

Hair Clinic može otkriti vaše lične podatke u dobroj veri da je takva akcija neophodna kako bi se:

Poštovala zakonska obaveza

Zaštitila prava i imovina Hair Clinic

Sprečili ili istražili mogući prekršaji u vezi sa uslugom

Zaštitila lična sigurnost korisnika usluge ili javnosti

Zaštitili od pravne odgovornosti

Sigurnost podataka

Sigurnost vaših podataka je za nas važna, ali imajte na umu da nijedan način prenosa putem Interneta ili način elektronskog čuvanja nisu 100% sigurni. Iako se trudimo da koristimo komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših ličnih podataka, ne možemo garantovati njegovu apsolutnu sigurnost.

Provajderi

Možemo zaposliti kompanije trećih lica i pojedince da olakšaju našu uslugu („provajderi usluga“), da uslugu pružaju u naše ime, da izvršavaju zadatke povezane sa uslugom ili da nam pomognu u analizi kako se naša usluga koristi.

Ove treće strane imaju pristup vašim ličnim podacima samo da bi izvršavale ove zadatke u naše ime i obavezale su se da ih ne otkrivaju ili koriste u bilo koje druge svrhe.

Analitika

Možemo koristiti dobavljače usluga trećih strana da nadgledaju i analiziraju upotrebu naše usluge.

Google Analitics

Google Analitics je usluga veb analitike koju nudi Google Na taj način Google prati i izveštava o prometu na veb lokaciji. Google koristi prikupljene podatke za praćenje i nadgledanje upotrebe naših Usluga. Ovi podaci se dele sa drugim Google uslugama. Google može prikupljene podatke koristiti za kontekstualizaciju i personalizaciju oglasa sopstvene reklamne mreže. Možete da isključite mogućnost da svoju aktivnost na Usluzi učinite dostupnom Google Analitics-u instaliranjem dodatka za pregledač za odustajanje od Google analitike.

Dodatak sprečava JavaScript za Google Analitics (ga.js, analitics.js i dc.js) da deli informacije sa Google analitikom o aktivnosti poseta. Za više informacija o postupcima privatnosti Google-a, posetite veb stranicu Google Uslova privatnosti: http://www.google.com/intl/sr/policies/privacy/

Plaćanja

U okviru Usluge možemo pružiti plaćene proizvode i / ili usluge. U tom slučaju možemo koristiti usluge treće strane za obradu plaćanja (npr. Platne procesore). Nećemo čuvati ili prikupljati podatke o vašoj platnoj kartici. Te informacije se pružaju direktno našim trećim procesorima plaćanja čije korišćenje vaših ličnih podataka reguliše njihova Politika privatnosti.

Linkovi ka drugim stranicama

Naša usluga može sadržati linkove do drugih veb lokacija kojima mi ne upravljamo. Ako kliknete na link ka trećoj strani, bićete preusmereni na lokaciju te treće strane. Toplo vam preporučujemo da pregledate Politiku privatnosti svake veb lokacije koju posećujete.

Mi nemamo kontrolu nad i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, politike privatnosti ili prakse bilo kojih trećih strana ili usluga.

Privatnost dece

Naša usluga tele-trihoskopije ne obraća se osobama mlađim od 18 godina („ Deca “). Mi ne prikupljamo svesno lične podatke osoba mlađih od 18 godina. Ako ste roditelj ili staralac i svesni ste da su nam vaša Deca dostavila lične podatke, molimo kontaktirajte nas. Ako postanemo svesni da smo od Dece prikupljali lične podatke bez verifikacije i saglasnosti roditelja, preduzećemo korake za uklanjanje tih podataka sa naših servera.

Izmene u ovoj Politici privatnosti

S vremena na vreme možemo ažurirati svoju Politiku privatnosti. Obaveštavaćemo vas o svim promenama tako što ćemo na ovoj stranici objaviti novu Politiku privatnosti.

Savetujemo vam da periodično pregledate ovu Politiku privatnosti radi bilo kakvih promena. Izmene ove Politike privatnosti stupaju na snagu kada se objave na ovoj stranici.

Kako da nas kontaktirate

Ako imate dodatnih pitanja ili nedoumica u vezi sa ovom Politikom privatnosti, nazovite nas na 066 5135 054 ili nam pošaljite e-mail na info@hairclinicbalkan.com