UVEK OPTIMALNA STIMULACIJA ZA NAJBOLJE REZULTATE U RASTU KOSE

UVEK OPTIMALNA STIMULACIJA ZA NAJBOLJE REZULTATE U RASTU KOSE

Androgenetska alopecija (AGA) je stanje progresivnog prekida rasta dlake na glavi – androgeno zavisna sa naslednom prirodom. Kod muškaraca i žena sa androgenetskom alopecijom, rast dlake se smanjuje i od terminalnih (pigmentovane i čvrste) dlaka nastaje velusni (nepigmentovan i tanak) tip dlaka.
Jednostavno rečeno, nasledna ćelavost uzrokuje da se folikluli dlaka postepeno smanjuju dok u potpunosti ne prestane njihova funkcija. Ako se na vreme ne prepozna može doći do progresije gubitka kose do stadijuma kada kosa ostane samo sa strane i u vratnom delu. Blagovremenim tretmanom ovaj ishod se može sprečiti.

Za stimulaciju, kod naših pacijenata smo primenili kombinaciju različitih tretmana da bi dobili najbolje rezultate u rastu kose.

Laserska terapija poboljšava cirkulaciju krvi i smanjuje inflamaciju skalpa, KIT mikronidiling mezoterapija aktivira signalne puteve, DSD De Luxe proizvoidi blokiraju DHT i daju hranljive materije korenu.

Mezoniti aplikovani u koži glave, podstiču ćelijsku deobu u korenu dlake, a te novoformirane ćelije suštinski izgrađuju dlaku. Čak i neaktivni folikuli mogu da pređu u fazu rasta.

PRP donosi brojne faktore raste koji stvaraju povoljnu sredinu za rast novoformirane dlake. Različiti faktori deluju na specifičan način na koren dlake podržavajući rast.

Transplantacijom kose bukvalno nadopunimo kosu koja nedostaje. Mikro FUE metoda obezbeđuje zazdravljivanje kože za samo 5 dana i prirodni izgled tranplantirane kose.