MI NE DOBIJAMO PROSEČNE, NEGO NAJBOLJE REZULTATE U RASTU KOSE

MI NE DOBIJAMO PROSEČNE, NEGO NAJBOLJE REZULTATE U RASTU KOSE

Za terapiju različitih vrsta opadanje kose, naši doktori triholozi imaju protokole tretmana. Na taj način omogučuju pacijentu da za najkraći rok dobije optimalne rezultate.

Zavisno od vrste opadanja i stadijuma proređenja, odaberemo protokol terapije koji će dati maksimalni efekat. Prvi rezultati u rastu kose se kod najvećih broja pacijenata dobiju već nakon 2-3 meseca, a za 6-8 meseci postognemo kompletni rast.

Naravno da postoje i individualne varijacije u rezultatima. Jednostavno, neki pacijenti reaguju bolje na neki tretman nego drugi.
Ali to ne znači, da se mi i pacijent zadovoljavamo prosečnim rezultatima.

Iskustvo i eksertize naših doktora-trihologa su toliko opsežna da i kod pacijenta koji ne reaguju optimalno na tretman, imaju rezervni protokol i rezervni plan.

Ponovo zavisno od forme opadanja, kombinujemo tretmane koji će izvući maksimum i od lenjih folikula koji ne reaguju dobro iz prve. Ali na kraju naša upronost, naši protokoli i posvećenost pacijenta uvek daju rezultate kakve želimo.

Kod ovih pacijenata, terapija koju su mesecima koristilo nije dala gotovi nikakvih rezultata. Kad smo ih mi preuzeli, iskombinovali smo tretman mezonitima sa KIT mezoterapijom i konačno probudili folikule. Razbudjeni folikuli, su naravno krenuli da formiraju dlaku i smo dobili rezultate u rastu kose. Da bi nove i tanke dlake ojačali dodali smo i DSD De Luxe proizvode za kvalitet dlake i PRP tretman.

Galerija