Tele-trihoskopski pregled kose

U eri digitalizacije, medicina je usvojila neke benefite koji omogućavaju I pacijentu I doktoru bržu dijagnostiku I ažurnije sprovođenje tretmana. Telemedicina tokom pandemije koronavirusa je dobila pokazala pravo znaćenje I usavršila se sa ciljem da pomogne pacijentu u novostvorenim uslovima.

Šta je tele-trihoskopski pregled kose ?

Tele-trihoskopski pregled kose je pregled kose urađen na daljini, uz primenom savremene tehnologije. U udobnosti vašeg doma, omogućuje da prikupimo sve bitne informacije za dijagnostiku I planiranje urgentne terapije. Koristeći vašeg pametnog telefona I adekvatne aplikacije, sad možete da pošaljete našim doktorima, dermoskopske slike vaše kose za precizan pregled.

Kad je primenjuje teletrihoskopija ?

Tele-trihoskopski pregled je namenjen za brzu dijagnostiku I planiranje terapije za kratki period od 1-2 meseca za pacijenta. Tele-trihoskopski pregled se primenjuje u uslovima nemogućnosti da dođete do našoj klinici na pregled ili ste na bilo koji naćin sprečeni da dođete. Tele-dermoskopski pregled naglašavamo da ne zamenjuje strandardni trihoskopski pregled.

Kakav je plan terapije nakon tele-trihoskopskog pregleda kose ?

Plan terapije nakon tele-trihoskopskom pregleda uključuje uglavnom samo kućnu terapiju. Iako, yavisno od tipa gubitka kose, mogu da budu uključeni I tretmani u našoj klinici koje je preporučljivo da primenite u dogledno vreme ili kad se stvore uslovi za primjenu tretmana. Plan terapije koje dobijate za 1-2 je samo prva pomoć za vašu kosu I rešava akutni problem sa kosom. Kompletni rezultat u rastu kose možete da dobijete samo primenom plana terapije koji dobijate nakon trihoskopskog pregleda u našoj klinici.

Kakve rezultate možete da oćekujete ?

Plan terapije koji dobijate nakon tele-trihoskopije je namenjem za 1-2 meseca I će vam pomoći da rešite trenutni problem sa kosom. Tretman za rast kose traje od 9 do 12 meseca da bi postogloi optimalne rezultate. Plan za dugorošnu terapiju I kompletni rast kose dobijate samo nakon trihoskopskog pregleda u našoj klinici. Kompletni rezultat dobijate nakon sprovođenja celokupnog plana za stimulaciju rasta kose.

Da biste zakazali tele-trihoskopski pregled dovoljno je samo da popunite kontakt formu na dnu ove stranice nakon čega će vas kontaktirati neko od naših kolega i provesti kroz dalju proceduru.

Kako se izvodi tele-trihoskopski pregled ?

1

 Pošaljite upit o vašem problemu i  kontaktiraćemo vas sa daljim uputsvama.

2

Nakon evidentirane uplate putem maila šaljemo anamnestički upitnik i instrukcije kako da adekvatnom aplikacijom uradite slike vaše kose.

3

Kada pošaljete popunjen upitnik i/ili sve tražene analize I slike, obavlja se zakazan razgovor-pregled putem videopoziva na Viber, Whatsapp ili Zoom aplikacije.

4

Nakon pregleda, mail-om šaljemo individualizirani plan terapije.