DSD DE LUXE TRETMAN KOSE

DSD de Luxe tretman kose, je kompletna linija proizvoda namenjena za tretman svakog tipa opadanja kose. Kombinacija najboljih sastojaka je uklopljena u preko 50 unikatnih formula namenjenih za kosu i skalp. Efikasnost DSD de Luxe tretmana kose nije samo naučno dokazana, nego je i klinički potvrđena od strane iskusnih specijalista širom sveta.

Classic paleta proizvoda je namenjena za probleme sa opadanjem kose i za stimulaciju rasta kose. Isto tako tretira i različite probleme kože glave, od mašćenja pa do peruti i seboroičnog dermatita. Classic paleta sadrži pet linija zavisno od problema za koje su namenjeni.

Ovi proizvodi sadrže komplekse stimulatora rasta kose bazirane na ekstraktima placente, adenozinu, kofeinu, čiliju, fitoestrogenima, vitaminima i inositolu. Dodat je i ekstrakt đuđaste palme, koji blokira delovanje dihidrotestosterona.

Najnovije komponente u DSD de Luxe tretmanu, Cegaba i Capixil, su najbitnije, sa dokazanom stimualtivnom aktivnošću, a bez ikakvih nus efekata

DSD de Luxe tretman protiv opadanja i za stimulaciju rasta kose

Cegaba je novi stimulativni agens za rast kose (derivat gama-hidroksibutirne kiseline), prirodni metabolit sa dejstvom faktora rasta. U kombinaciji sa Sabal ekstraktom, matičnim ćelijama jabuke, antioksidansima, vitaminsko mineralnim kompleksima, placenta proteinom i sojom, postiže se optimalni rast kose, čak kod teških formi alopecija.

Druga kombinacija je kompleks koji sadrži patentiran tetrapeptid (Acetyl Tetrapeptide-3, peptid od 4 amino kiseline) i ekstrakt crvene deteline sa visokom koncentracijom Biochanin A, koji ojačava i zgušnjava kosu.

Salicilna kiselina i rezorcinol u sastavu deluju antiseboroično, eksfolijantno i antiinflamatorno. Placenta i sabal ekstrakt imaju antiandrogeni efekat, a hidrolizirani keratin u losionu poboljšava strukturu dlake, daje sjaj i volumen. Sve formule imaju vazodilatatorni efekat.

DSD de Luxe tretman protiv mašćenja

Aktivnost ovih proizvoda je bazirana na fitokompleksima koji regulišu mašćenje i čiste skalp. Specijalni fitokompleks sadrži sledeće sastojke: arnica, konjski rep ekstrakt, žalfija, neven, kleka, ruzmarin i šipak.

Mentol daje osećaj svežine. Salicilna kiselina omogućuje nežni piling efekat. Vitaminsko mineralni kompleks, čili ekstrakt i vazodilatatorne komponente , stimulišu rast kose.

Tretman za seboroični dermatit

Aktivnost ovih proizvoda je bazirana na antiupalnim, antigljivičnim i pročišćavajućim efektima aktivnih komponenti kao što su pirikton olamine, klimbazole, salicilna kiselina, sulfur, vitamini i seboregulatorne komponente.
Kompletno eliminišu perut ali i smanjuju opadanje kose.

Tretman za restruktuiranje dlake i protiv opadanja

Ovi proizvodi imaju dupli efekat. Stimulišu rast kose i poboljšavaju strukturu kose. Sadrže visoko aktivni kompleks za stimulaciju rasta, baziran na ekstraktima placente, matičnom mleču, vazodilatatornim komponentama, inositol, adenozin, kofein, čili, fitoestrogenima i vitaminima. Regenerišu dlaku zahvaljujući sadržaju kolagena, keratina i pantenola.

Tretman za regeneraciju i zaštitu strukture kose

Namenjeni su da regenerišu strukturu kose, na nivou kutikule i keratinskih fibrila, usled oštećenja zbog uticaja spoljašnih faktora, fizičkih i hemijskih kao što je farbanje i ekscesivna izloženost suncu. Sadrže visoku koncentraciju aktivnh komponenti kao što su sfingolipidi, fosfolipidi, kolagen, keratin, hidrolizirana svila, ekstrakt matičnog mleča, alge i vitamini.

Hidriraju dlaku bez da je oteže i smanje volumen. Daju sjaj, elastičnost i volumen. Preveniraju oštećenje i rascvetavanje vrhova dlake.

Scroll to Top