ЛИНИЈА ПРОТИВ СЕБОРЕЈА

ШАМПОН DIXIDOX DE LUXE ПРОТИВ СЕБОРЕЈА

Детали

Ја регулира себацеалната секреција и има антиинфламаторни карактеристики, го смирува чешањето и го намалува првутот и опаѓањето на косата.

АНТИСЕБОРОИЧЕН ЛОСИОН DIXIDOX DE LUXE

Детали

Ја регулира и превенира прекуумерена себореја, го враќа балансот на скалпот и го намалува појавувањето на првутот и опаѓањето на косата. Наменет е за масен скалп, со масен првут и кај себороичниот дерматит. Содржи висока концентрација на билни екстракти, витамини и антисебороични активни состојки.