ПРОИЗВОДИ DSD

DSD de Luxe® е комплетна линија на производи наменета за третман на секаков тип на опаѓање на коса. Комбинацијата на најдобри состојки со докажана ефикасност е консолидирана во преку 50 уникатни формули наменети за коса и скалп. Ефикасноста на производите DSD de Lux не е само научно докажана, туку е и клинички потврдена од страна на искусни специјалисти ширум светот.