KIT-LLLT-DSD STIMULACIJA LATENTNIH FOLIKULA VRAĆA RAST KOSE

Traume, kao što su velka operacija, ozbiljan stres, trovanje, mogu prouzrokovati stanje gubitka kose poznato kao telogeni efluvium. U telogenom efluviumu veliki broj dlaka ulazi u fazu mirovanja u isto vreme, uzrokujući opadanje i naknadno istanjivanje kose.

Privremeni ili stalni gubitak kose može biti uzrokovan i upotrebom nekih lekova, kao što su oni za lečenje krvnog pritiska, dijabetesa, bolesti srca, povišenog holesterola.
Svi lekovi koji utiču na ravnotežu hormona mogu imati izražen efekat, to uključuje hormonsku terapiju, steroide, neke lekove za akne.

Kod pacijentkinje smo primenili lokalnu DSD terapiju za stopiranje opadanja kose i paralelno smo radili stimulaciju rasta kose sa KIT mezoterapijom sa laserskim LLLT tretmanima. Tako smo stavili opadanje pod kontrolu, stimulisali folikule za rast nove kose i vratili gustinu i kvalitet dlake.

LASERSKI TRETMAN ZA REGENERACIJU KOSE

Pre nego što počnete sa bilo kakvim režimom lečenja opadanja kose, savetujemo da potražite medicnski dijagnozu, jer dobro poznavanje stanja koje se tretira osigurava najveću mogućnost uspeha uz odgovarajući tretman. KombinovaN KIT, LLLT i DSD tretman daje odlične rezultate kad se primjeni adekvatno.