PRIRODNI IZGLED I OPTIMALNA GUSTINA SU NAŠ IMPERATIV U TRANSPLANTACIJI

PRIRODNI IZGLED I OPTIMALNA GUSTINA SU NAŠ IMPERATIV U TRANSPLANTACIJI KOSE

Prirodni izgled i optimalna gustina su naš imperativ u transplantaciji kose, a mikro FUE metoda transplantacije to omogućuje neprikosnoveno.

Broj graftova je presudan da bi dobili maksimalnu gustinu, a iskustvo hirurga za prirodni izgled.

Svaki graft je folikularna jedinica koja sadrži 2-3 dlake, što znači da je transplantacija od 3000 folikula ustvari transplantiranje od 6000-7000 dlaka. Broj graftova koji se transplantira u našoj klinici je uvek između 3000 i 4000 graftova, što je maksimalni broj graftova koji može da se transplantira u jednoj seansi i koji omogućava optimalne rezultate za pacijente.

Micro FUE je izvanredan metod zbog načina na koji se graftovi implantiraju. Iskusni hirirzu u transplantaciji kose mapiraju vaš rast pre implantacije, pa oni znaju gde i pod kojim uglom da postave svaki folikul. To je jako egzaktan proces koji zahteva puno vremena, iskustva i ekspertizu, ali se posvećenost isplati.

Sa uspešnom FUE transplantacijom, transplantirana kosa raste, i osećate je kao normalnu kosu. Zato što je to vaša sopstvena kosa premeštena sa jednog mesta na drugo, ona če nastaviti da raste isto kao normalna kosa, s tim što neće opadati.